Teamet som vill förändra

Vi har en passion för momentdragning och tunga lyft, vi är stolta över att få arbeta med så bra och fina företag som vi gör. Och vi ser varje möjlighet till uthyrning, försäljning och serviceuppdrag som en början på en ny relation!

Vi vågar, vi utmanar, vi levererar

Företaget startades 2010. Grundarna har en lång och gedigen erfarenhet inom momentdragning och tunga lyft. Att företaget kom till var ingen tillfällighet, branschen hade sett likadan ut i alldeles för många år. Ingen tänkte nytt, ingen tänkte annorlunda. I en bransch där korta ledtider, tid är pengar, tillgänglighet, noggrannhet, säkerhet och där hög servicegrad är viktiga faktorer måste man anpassa sig efter marknadens behov. Här fanns en lucka att fylla och det tog vi fasta på. Det är inte av en slump som vi har fått äran att leverera betydelsefulla verktygsordrar till flera svenska storföretag, år efter år. Utan att för den delen tumma på att vara närvarande för mindre företag som behöver snabb support och personlig service.

Hur allt började

Vi tror på att utmana de problem som företag med ökade krav på momentdragning och tunga lyft ställs inför. Vi tror på att tänka annorlunda, vilket är en viktig anledning till varför vi seglat upp som branschens mest intressanta leverantör att samarbeta med.

Torctech, om oss, momentdragare, hydraulik
Torctech, om oss, jesper ljunggren, momentdragare, hydraulik

Våra grundpelare

Hur vi tänker.

Som etablerad verktygsleverantör ställer vi mycket höga krav på användarvänlighet och säkerhet. Vi ser tydligt kopplingen mellan att förenkla människors arbetssätt och skapa affärsnytta för våra kunder. Vi är ofta med i hela processen, från start till mål. Det och en fortsatt drift genom oss ger en bekymmersfri vardag.

Vad vi levererar.

Vi hyr ut och säljer verktyg med tillhörande kringutrustning för momentdragning och tunga lyft. Vi har ett komplett sortiment av hydrauliska och segdragande momentverktyg, momentnycklar, mutterdragare, vinkeldragare, enkelverkande och dubbelverkande hydraulcylindrar i såväl stål- som aluminiumutförande, hydraulpumpar, slang, kopplingar och mycket mer som kommer industrin till nytta.

Vad vårt arbete resulterar i.

Vi har skapat flera omtyckta och välfungerande lösningar åt kunder där våra konkurrenter har gått bet. Kunder som vi har arbetat tillsammans med länge inom svensk industri säger att vi är trygga, snabba och enkla att samarbeta med. Det finns bara ett sätt att ta reda på om det stämmer. Kontakta oss redan idag!

Torctech, om oss, jesper ljunggren, momentdragare, hydraulik
Jesper Ljunggren
Ta reda på vilket verktyg som passar ditt behov​

Kontakta oss
Idévägen 40E
312 62 Mellbystrand
Sverige

info@www.torctech.se
035-777 90 00

Lämna offert 
Offertförfrågan

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed 

Subscribe to get 15% discount