Tjänster som gör det smidigare för dig

Kombinera de produkter du hyr eller köper med våra tjänster för en bekymmersfri vardag. Vi erbjuder allt från utbildning till service och kalibrering. Du väljer själv hur du vill ha vårt stöd och i vilken omfattning!

Uthyrning, försäljning, utbildning, service & kalibrering

Kombinera de produkter du hyr eller köper med våra tjänster för en bekymmersfri vardag.

0 +
Verktyg för alla dina behov
0 +
Års erfarenhet inom tung industri

Verktyg att hyra

En av de främsta fördelarna med att hyra momentverktyg genom våra tjänster, istället för att investera i en egen verktygspark, är flexibiliteten att ha rätt verktyg precis när du behöver det. Vi har förmågan att stödja både stora och mindre företag med skräddarsydda tjänster för hyra av momentverktyg och hydraulcylindrar för en mängd olika drift- och underhållsprojekt.

Som en ledande aktör och betrodd partner till svensk industri, erbjuder våra tjänster flexibilitet oavsett om du behöver verktyg för att spänna 4 skruvar under en dag, eller behöver hyra momentverktyg för en period av 6 månader.

Oavsett vilket behov du har, står våra tjänster till ditt förfogande för att säkerställa att ingen viktig tid förloras i ditt projekt. Diskutera dina behov med oss och vi kommer att tillhandahålla rätt momentverktyg och hydraulcylindrar, samt tillhörande utrustning för att stödja dig och ditt team. Det är så vår tjänst fungerar!

Torctech, tjänster, momentdragare, hydraulik
Torctech, tjänster, momentdragare, hydraulik

Verktyg att köpa

Torctech hjälper dig hitta rätt momentverktyg hydrauldomkrafter vridmomentverktyg. Vi har valt ut våra leverantörer med stor omsorg. 

Med momentverktyg och hydrauldomkrafter från Torctech kan du enkelt göra tunga lyft, dra åt eller lossa skruvar utan att utsätta dem för alltför stor belastning. Detta bidrar till att hålla din utrustning i gott skick och förhindra att skador uppstår. Hydradomkrafter och momentverktyg är oumbärliga för alla som vill arbeta säkert och effektivt.

Få hjälp att välja rätt verktyg genom att kontakta oss idag på vår webbplats.

Utbildning av personal

En utbildning hos oss ger dig som arbetar med momentverktyg kunskap, såväl teoretisk som praktisk. En ökad kunskap om säker hantering av er verktygspark kan genom bland annat momentberäkning förlänga verktygens livslängd, vilket innebär att dess kapacitet utnyttjas till fullo. Då vi känner till alla varumärken och kan hantera samtliga förekommande modeller på marknaden fokuserar vi på en effektiv och trygg hantering av er befintliga verktygspark.

Vidare leder ökad kunskap om verktygs- och skruvteknik till ett mer ergonomiskt arbetssätt samt till ett säkert produktivt arbetstempo. Det tjänar alla på.

En utbildning kan sträcka sig från en heldag till två dagar och skräddarsys efter dina behov. Nedan följer exempel på vilka ämnen som berörs.

Torctech, jesper ljunggren, momentdragare, hydraulik
Torctech, tjänster, momentdragare, hydraulik

Service och Kalibering

Vi erbjuder ett marknadsledande program för service, reparation och kalibrering av momentverktyg och hydrauliska cylindrar. Du kan välja att teckna ett serviceavtal, vilket innebär att dina verktyg kallas in årligen eller efter avtalad tidsintervall för okulär besiktning och funktionstester. Allt för att din utrustning ska vara redo att användas när det verkligen behövs. Om det krävs har vi låneverktyg du kan använda under tiden.

  • Arbetet utförs i egen modern verkstad och av kvalificerad personal
  • Förebyggande underhåll är en central del av vårt verksamhetskoncept
  • Vi tar fram protokoll och kalibreringscertifikat
 
The process

Vad som gör oss unika

Export 2
Inga dolda avgifter

Vi arbetar inte med några dolda avgifter eller avsikter

Torctech, om oss, tjänster, momentdragare, hydraulik
Reservdelar

Vi använder bara originalreservdelar till alla förekommande modeller och fabrikat

Torctech, om oss, tjänster, momentdragare, hydraulik
Service och Kalibrering

För att du ska kunna koncentrera dig på ditt erbjuder vi automatisk inkallning av verktyg vid service

Torctech, om oss, tjänster, momentdragare, hydraulik
Garanti

Alltid minst 12 månaders garanti vid köp av nya verktyg. 6 månaders garanti på reparationer och kostnadsfri utbildning av era verktygsoperatörer

Torctech, om oss, tjänster, momentdragare, hydraulik
Fri Låneutrustning

Vid reparation, service och kalibrering lånar vi alltid ut fri låneutrustning. Bra va!

Fri offert

Vi har lång erfarenhet från olika typer av projekt och har utifrån den tagit fram flexibla tjänster och uthyrning av verktyg som underlättar ditt jobb.

1. Kontakt

Fyll i dina uppgifter i formuläret så kontaktar vi dig

2. Vägledning

Tillsammans skapar vi en skräddarsydd lösning som passar just dig.

3. Leverans

Få dina verktyg till rätt plats, i rätt tid och för rätt vrid- eller lyftmoment.

Kontakta oss
Idévägen 40E
312 62 Mellbystrand
Sverige

info@www.torctech.se
035-777 90 00

Lämna offert 
Offertförfrågan

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed 

Subscribe to get 15% discount